Categorii
 
Cos de cumparaturi
Cosul dvs este gol.
0Produse in cos:
0.00 LEITotal:
 
Featured Product
 
Informatie
Produse: 190
Categorii: 48
Preturi: Leu Romanesc
 
Newsletter
Subscrie la newsletter:
Email:
 
Moneda
CINE SUNTEM?

Cine suntem ?

Aceste produse au aparut initial ca o aripa a siteului www.rastero.ro , magazin on-line existent din 2004 , fiind realizate exclusiv pentru clientii din Timisoara inca din anul 2008 . Entuziasmul si multumirea clientilor care au cumparat deja aceste produse si dorinta de a face oferta noastra mai usor vizibila au dus la  deschiderea acestui nou magazin online de cadouri personalizate www.cadoulpersonalizat.ro in luna august 2010 - Magazin ce este disponibil tuturor clientilor din tara .

Va garantam ca aici gasiti produse foarte bune calitativ , o executie foarte buna si rapida a personalizarilor , preturi foarte avantajoase , personal calificat oricand pregatit sa raspunda solicitarilor Dumneavoastra .

Ce va oferim ?

Va oferim un loc unde puteti crea amintiri , un loc unde puteti crea zambet si fericire ! Un cadou personalizat are un impact deosebit asupra persoanei care-l primeste indiferent ca sunt bunici care primesc cadouri cu poze ale nepotilor sau ca sunt parinti , unchi sau chiar prieteni care primesc produse cu mesaje amuzante sau fotografii dragi . Fiecare produs este creat cu multa grija la solicitarea Dumneavoastra ceea ce-l face unic si deosebit . Oferiti persoanelor dragi amintiri de neuitat .

Va asteptam cu drag !


 

 

 

 

 

 

 

Contact

TEL/FAX:0256 270202
TELEKOM : 0731 321270
email:vanzari@rastero.ro

PROTECTIA CONSUMATORILOR
http://www.anpc.gov.ro
Produse populare
 
Ultimele produse
 
Limba
Powered by CubeCart
Copyright Devellion Limited 2006. All rights reserved.
Buy Searcher The Online Shopping Directory - Cosmetics, Jewellery, Gifts and more.